Εγκαίνια Έκθεσης Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από....σκουπίδια»

Εγκαίνια Έκθεσης Upcycling  με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από....σκουπίδια»
Εγκαίνια Έκθεσης Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από....σκουπίδια»

H Περιβαλλοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Σύλλογο Πολίτες Μαγνησίας για την υγεία και το περιβάλλον και η Καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών σας προσκαλούν  στα εγκαίνια της Έκθεσης Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από....σκουπίδια», την Τετάρτη 24 Μάη στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 19:00.  Στόχος της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων, να ενημερώσει σχετικά με έναν τρόπο μείωσής τους, αυτόν της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling) και να ανοίξει έναν διάλογο, εσωτερικό και εξωτερικό, που αφορά τη θέση, στάση και συμπεριφορά του καθένα μας απέναντι στο περιβάλλον. Είναι ο άνθρωπος ισότιμο μέρος του περιβάλλοντος, είναι ανώτερος ή κυρίαρχος ή το περιβάλλον έχει τη δική του αυταξία και οφείλουμε να τη σεβόμαστε;
 
Η έκθεση θα διαρκέσει από Τετάρτη 24 έως Τετάρτη 31 Μάη και τις ώρες από 11:00-12:30 και 19:00-20:30.
Για ομαδικές επισκέψεις στέλνετε μήνυμα στο ifiliop [at] uth.gr (ifiliop[at]uth[dot]gr).
Τα έργα θα διατεθούν προς πώληση μετά την έκθεση για ενίσχυση του έργου του Συλλόγου, που χρηματοδότησε την έκθεση και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Θωίδου και τα Μουσικά Σύνολα του ΠΘ, την κα. Παπαπαναγιώτου και τ@ς φοιτητ@ς της για την συμμετοχή τους στα Εγκαίνια της Έκθεσης, το Καφέ "Θόλος" για την προσφορά του μπουφέ και τις κάβες Le Premier και Πασχούδη για τα ποτά των Εγκαινίων.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα φυτώρια Αφών Σκούφη που ομόρφυναν τον θόλο, τους χορηγούς επικοινωνίας της Έκθεσης, ΡάδιοΈνα και NovaFm, τον Γιώργο Λέτσιο για το digital marketing, τον Κώστα Κλειτσογιάννη για την παραγωγή βίντεο και τον Στάθη Καραδημητρίου για τη φωτογράφιση, ήχο και φωτισμό.